FOTOCURSUS & MASTERCLASS OVERZICHT

Bekijk onze fotocursus & workshop aanbod Berkelland en schrijf je in!
Wil je liever een individuele fotocursus of workshop volgen omdat je geen tijd hebt in de avonduren? Er worden ook fotocursussus op maat georganiseerd.
Ben je nog maar net begonnen of al een meer gevorderde fotograaf, wij passen het schema aan naar jouw wensen.

BASISCURSUS FOTOGRAFIE

Heb je net een nieuwe camera of fotografeer je al tijdje maar alleen nog op de automatische stand? Leer beter fotograferen in 7 lessen, met een praktijkles naar Burgers Zoo in Arnhem

INFO & INSCHRIJVEN

VERVOLGCURSUS FOTOGRAFIE

Leer met de vervolgcursus fotografie beter kijken en creatiever te denken en het licht optimaal te benutten zodat je bewust de sfeer in je foto’s kunt bepalen.

INFO & INSCHRIJVEN

FOTOCURSUS WERKGROEP

Maak kennis met verschillende vormen van fotografie door middel van verschillende praktijkbijeenkomsten bij te wonen en uitdagende huiswerkopdrachten te maken.

INFO & INSCHRIJVEN

BASISCURSUS FOTOGRAFIE 50+

Leer beter fotograferen in de basiscursus fotografie 50+ gaan we op een rustig tempo en in een kleine groep alle mogelijkheden van je digitale spiegelreflex camera langs.

INFO & INSCHRIJVEN

Stop maar met twijfelen, gewoon doen!

Leerzaam, creatief, ontspannen, grappig, zeer toegankelijk, aardige gastheer Michael die onbeperkt al je vragen beantwoord.Twijfel je nog of je deze cursus gaat doen,….. stop maar met twijfelen GEWOON DOEN !

Marieke

COACHING 1 OP 1

Ben je opzoek naar een fotocursus die precies aansluit bij jouw wensen en wil je zelf het tempo bepalen? Individueel aan de slag met de coaching 1 op 1, leer in je eigen tempo.

INFO & INSCHRIJVEN

MASTERCLASS LIGHTROOM

Tijdens de masterclass leer je hoe jij belangrijkste functies in Adobe Lightroom kan toepassen en hoe je foto’s op eenvoudige wijze kan nabewerken en een eigen stijl kan creëren.

INFO & INSCHRIJVEN

MASTERCLASS PORTRET

Hobby fotograaf of al jaren als fulltime fotograaf? In de masterclass portret op locatie leer je hoe je het bestaande licht kunt combineren met het flitslicht en ledlicht zodat je het gewenste resultaat krijgt.

INFO & INSCHRIJVEN

ONLINE VRAGEN UURTJE

Het online vragen uurtje is voor iedere beginnende en/of gevorderde fotograaf. Of je net een nieuwe camera hebt gekocht of ben je een meer gevorderde fotograaf en heb je specifieke vragen? Ik help je graag.

INFO & INSCHRIJVEN

Mijn foto’s zijn er echt op vooruit gegaan

Onlangs de beginnerscursus en gevorderde cursus gedaan. Wat een verschil, mijn foto’s zijn er echt op vooruit gegaan. De cursus is goed opgebouwd en erg gezellig.
Ik heb het helemaal te pakken. Michael bedankt voor de leerzame fotocursussen.

Jose

CADEAUBON FOTOCURSUS Berkelland

Een fotocursus cadeaubon is leuk om te krijgen en leuk om te geven!
Ben je op zoek naar een leuk en origineel kado voor je liefste vriend of vriendin, of aan iemand van je familie omdat hij of zij jarig is!

Wil je iemand een cadeau geven voor bijvoorbeeld de feestdagen zoals, kerstmis, moederdag, vaderdag, of voor een verjaardagscadeau of wil jij je vriendin of vriend verrassen met een leerzame en leuke fotocursus?

Dan is een fotocursus cadeaubon zeker een top idee!

BESTEL HIER JE CADEAUBON