Ervaar wat ruim 1500 cursisten hebben gedaan bij

Fotocursus Arnhem

Bekijk ons cursusaanbod en schrijf je in!

Fotocursus Arnhem geeft een uitgebreide basiscursus fotografie van 7 intensieve lessen waarvan 2 leuke praktijklessen waarvan één bij Burgers Zoo.

Ook is er een Basiscursus fotografie voor 50+. De vervolgcursus fotografie sluit naadloos aan op de basiscursus.

Ook is er op het gebied van beeldbewerking en diverse andere specialisatie workshops kun je bij Fotocursus Arnhem terecht.

Fotocursus Snapshot Arnhem geeft zowel 1 op 1 privéles fotografie en foto lessen op maat voor de beginnende en/of gevorderde fotograaf, speciaal aangepast aan jouw behoefte.

Wat jij wilt leren dat gaan we behandelen

Ook voor een leuke workshop op maat en trainingen aan bedrijven (incompany), les aan scholen en overheidsinstellingen kan ik je van dienst zijn.

Cursisten over Fotocursus Arnhem

Jose: Onlangs de beginnerscursus en gevorderde cursus gedaan. Wat een verschil, mijn foto’s zijn er echt op vooruit gegaan. De cursus is goed opgebouwd en erg gezellig.
Ik heb het helemaal te pakken. Michael bedankt voor de leerzame fotocursussen.

Yolanda Rietveld:  Dankzij deze cursus heb ik mijn camera veel beter leren kennen. Ik maakte altijd wel leuke foto’s op de Automatiche-stand, maar vaak was het net niet wat ik wilde vastleggen. Een leuke, maar vooral nuttige cursus!

Jeroen Schonhoven Aan deze fotocursus begonnen om wat meer uit onze toestellen te halen dan alleen de automatische stand. Goeie tips, opbouwende kritiek en ideeën van medecursisten. Ik nu creatiever en bewuster met de mogelijkheden van de camera om.

Marieke: Leerzaam, creatief, ontspannen, grappig, zeer toegankelijk, aardige gastheer Michael die onbeperkt al je vragen beantwoord.  Twijfel je nog of je deze cursus gaat doen,….. stop maar met twijfelen GEWOON DOEN !

Jennifer Touw : Door de lessen van Michael heb ik nu meer inzicht gekregen in de functies van een spiegelreflex camera. Ook heb ik geleerd om goed te kijken en creatief te fotograferen.

CREATIEVE CURSUSSEN BIJ

FOTOCURSUS ARNHEM

Fotocursussen & Workshops Arnhem

Vind jij fotograferen heel erg leuk en wil je meer uit je camera halen en deze beter leren kennen?
Bij Fotocursus Snapshot vind je diverse fotocursussen en workshops voor elk niveau.

Wil je liever een 1 op 1 workshop of fotocursus bij ons volgen of een fotocursus op maat, volg dan ook onze privé mentoring.
Michael Basten is een ervaren docent met ruim 15 jaar ervaring!

Daarnaast kunnen wij ook voor bedrijven en overheidsinstellingen zoals, scholen en verenigingen een fotocursus en/of  workshops organiseren, dit kan ook als bedrijfsuitje worden geboekt.

Vraag naar de mogelijkheden >

Fotocursus Doetinchem

Leer fotograferen van een professional

 

Ben jij opzoek naar een inspirerende en leuke fotocursus of fotografieworkshop

 waarbij je echt veel gaat leren?