Fotocursus Michael Basten Fotografie 2024 Trouwfotograaf fotograaf familie fotos Nederland

 

Over Michael

Fotograaf in hart en nieren en met passie!

 

een beeld van mij als persoon

Als klein jongetje was ik altijd al creatief bezig. Dankzij fotograferen vond ik een totaal nieuwe manier om mijn creativiteit te uitten.

Fotografie is mijn grote passie. Ik werk graag met mensen en vind het geweldig om van hen mooie ongedwongen foto’s te mogen maken. Met ruim 15 jaar ervaring fotografeer en geef ik met veel plezier en passie fotolessen voor de beginnende en gevorderde fotograaf.

een beeld van mij als fotograaf

Het fotograferen begon voor mij met het fotograferen van mijn honden Timo & Lana. Dit is Inmiddels ruim 20 jaar geleden. Mede dankzij de spiegelreflexcamera had ik het gelijk te pakken. Ik was verliefd. Naast baan in de logistiek, ben ik tal van fotografiecursussen en -opleidingen gaan volgen. In 2010 studeerde ik af aan de Fotovakschool in Boxtel en ben ik voor mezelf begonnen als professioneel fotograaf.

Mijn specialisatie ligt, net als mijn hart, bij bruidsfotografie, portretfotografie én het fotograferen van de liefde. En die is gelukkig overal te vinden ;). Daarnaast verzorg ik ook bedrijfsreportages en uitvaartfotografie. Bovendien organiseer ik diverse fotocursussen en -workshops voor de beginnende en gevorderde fotograaf.

trainings / cursus ruimte & fotostudio

Ik beschik over een trainingsruimte gevestigd aan de Groenestraat 294 in Nijmegen.

En aan de Edisonstraat 84 in Doetinchem beschik ik over een trainingsruimte met daarnaast een kleine fotostudio. Deze trainingsruimte gebruik ik voornamelijk voor fotografiecursus en fotoworkshops.

Neem gerust een kijkje op mijn fotografiewebsite voor mijn recente werk.

Fotograaf-Michael-Basten-Bruidsfotograaf-Fotoshoot-fotocursus-Doetinchem-nijmegen

Fotocursus & Workshops

Basiscursus Fotografie

265,00

Fotocursus & Workshops

Smartphone Fotografie Workshop

97,00

Fotocursus & Workshops

Vervolgcursus Fotografie

265,00
25,00100,00