fotografiecursus-Nijmegen-fotocursus-snapshot-doetinchem-workshops-masteclass-coaching

WEBSHOP FOTOGRAFIE

Van Cadeaubon tot camera’s

Cadeaubonnen

cadeaubon fotocursus kadobon fotografiecursus fotografie macbookpro lightroom basiscursus fotografie

De fotocursus cadeaubonnen zijn te verkrijgen vanaf €25,- en in diverse bedragen of verschillende cursussen of workshops.

Shop now

Spiegelreflexcamera’s

Voor iedere beginnende en iets verder gevorderde fotograaf, heb ik hier een selectie voor je gemaakt van instap spiegelreflexcamera tot de iets geavanceerdere camera.

Shop now

Systeemcamera

canon-systeemcamera-EOS-RP-cameranu

Een systeemcamera is een camera die niet over een spiegelsysteem beschikt. Maar in tegenstelling tot een compact camera, kun je bij een systeemcamera wél de lenzen verwisselen en heb je meer controle over de instellingen.

Shop now

Allround lenzen

allroundlenzen-cameranu-fotocursus-snapshot

Allround (zoom) lenzen waarmee je op elk vlak uit de voeten kunt. Met deze lenzen kun je namelijk dankzij hun bereik van heel dichtbij fotograferen, maar ook van veraf.

Shop now

Groothoeklenzen

groothoeklens-cameranu-fotocursus-snapshot

Groothoeklenzen zijn ideaal voor het fotograferen van landschappen en gebouwen. Een groothoeklens heeft een brede beeldhoek dankzij een korte brandpuntafstand van slechts 7mm tót 35mm.

Shop now

Telelenzen

tele-lens-cameranu-fotocursus-snapshot

Een telelens hebben een groot bereik en zijn geschikt voor het vastleggen van een onderwerp op grotere afstanden of als je niet dichter bij je onderwerp kan komen. Denk aan wildlife, natuurfotografie, sportfotografie e.d.

Shop now

Macrolenzen

macrolens-cameranu-fotocursus-snapshot

Met een macrolens kun je de kleinste details fotograferen. Denk daarbij aan bloemen of kevertjes in het gras. Macro lenzen hebben namelijk de functie om 1:1 te kunnen fotograferen.

Shop now

Vaste brandpunt lenzen

vast-brandpunt-lens-canon-50mm-plastic-fantastic-cameranu-fotocursus-snapshot

Vaste brandpunt lenzen zijn objectieven waarmee je niet kan zoomen. Deze lenzen zijn licht gevoelig omdat het diafragma is veel groter is, sneller scherpstellen en een mooie scherptediepte (bokeh) in je foto.

Shop now

Fisheye lenzen

fisheye-lenzen-cameranu-fotocursus-snapshot

Fisheye lenzen hebben een bijzonder grote beeldhoek die bewust veel beeldvervorming geeft. Ideaal voor het fotograferen in kleine ruimtes op feesten of evenementen en voor het maken van portretten met een overdreven perspectief.

Shop now

Flitsers

reprotage-flitser-godox-cameranu-fotocursus-snapshot

Veel camera’s zijn voorzien van een ingebouwde flitser, maar vaak zijn deze niet instelbaar of goed te richten. Het gevolg hiervan is dat het licht bijna altijd te hard is. Een reportageflitser is wel naar wens in te stellen en goed te richten.

Shop now

Statief

Manfrottostatief-cameranu-fotocursus-snapshot

Er voor vele soorten fotografie verschillende driepoten, denk hierbij aan landschapsfotografie, macrofotografie, reisfotografie, sportfotografie,enz. Ik heb een kleine selectie gemaakt die geschikt zijn voor dergelijke fotografie.

Shop now

Close-up Filters

close-up-filters-camera-nu

Als alternatief voor een macrolens kun je ook een close-up filter gebruiken, om toch dichter op je onderwerp te komen.

Shop now

ND / Grijs Filters

grijsverloopfilter-cameranu

Met de grijsfilter ND-filter kun je met een meer open diafragma of langere sluitertijden werken. Ideaal in een omgeving met veel licht en voor creatieve fotografie van b.v. bewegend water.

Shop now

Polarisatie filters

Polarisatiefilters-cameranu

Een Polarisatiefilter is een must-have voor elke fotograaf. Dit filter regelt reflecties op niet-metalen oppervlakken zoals water of glas, waardoor de verzadiging en het contrast worden verhoogd.

Shop now

UV / Bescherm filters

UV-beschermfilter-cameranu-fotocursus-snapshot

Een UV-filter is een ring met daarbinnen gehard glas waardoor het effect van UV-straling wordt geremd. Omdat de (nieuwste) camera’s al een ingebouwde sensor hebben die UV-straling tegen houdt, wordt een UV-filter ook gebruikt voor bescherming van de lens.

Shop now

Fotografie Hulpkaart

Handmatige-belichtingsmethode-voorbeginnende-fotograaf-fotocursus

Als hulpje voor onderweg een stevig A5-formaat fotografie hulpkaart
400 gr mc + Dubbelzijdig Glans Laminaat

Shop now

Lensdoekje Microfiber

marumi-doekje-super-microfiber-22x22

Je lens en je camera worden wel eens vies en het is heel vervelend dat als je de lens schoon maakt dat er nog stofjes op zitten, met de microfiber lensdoekje is dat verleden tijd.

Shop now